Kontrola pristupa

Obezbedite Vaš prostor kontrolišite pristup

Bilo da je reč o bezbednosti Vašeg doma ili poslovnog prostora veoma bitnu ulogu igra činjenica ko to može da pristupi Vašem prostoru. Ograničenje pristupa neovlašćenim licima, sprečiće neželjne posete i moguće posledice istih, a Vama pružiti osećaj sigurnost.

Bilo da ste u obezbeđenom prostoru ili van njega, ono što je sasvim sigurno uz naše uređaje prostora za neželjene osobe i brigu nema.

Otvaranje vrata samo ovlašćenoj osobi

Jednostavan i prilično prost postupak kao što je otvaranje vrata može igrati glavnu ulogu u pitanju Vaše bezbednosti.  Bilo da je reč o zgradi u kojoj živite, kapiji koja se nalazi na ogradi Vašeg imanja ili ulazu u Vaš poslovni prostor, princip je isti osobe bez ovlašćenje ne mogu im pristupiti. Naši uređaji se mogu razlikovati po pitanju načina kojim postižu svoj cilj.

U ponudi u okviru naše usluge kontrolu pristupa uređaj može vršiti putem:

  • RFID kartice
  • Taga
  • Otiska prsta
  • Skeniranja zenice oka
  • Šifre

ŠIFRE

RFID KARTICE

SKENIRANJE ZENICE

OTISAK PRSTA

Sistemi kontrole pristupa

Sistemi odnosno uređaji kontrole pristupa mogu vršiti autorizaciju na osnovu: RFID kartice Taga Otiska prsta Skeniranja zenice oka Šifre

Radi podizanja nivoa sigurnosti, može se primeniti i sistem dvostruke autentifikacije. Sistem obuhvata dva koraka u kontrolisanju: Akireditiv - Osoba pri ulasku u objekata očitava ili pokazuje svoj akreditiv odnosno elektronsku karticu Potvrda identiteta - Nakon pokazivanja/očitavanja akreditiva potvrđuje se identitet ovlašćene osobe kroz PIN kod, biometrijsko očitavanja ili nekim drugim metodom.

Danas, dva kombinovana sistema koje se nalaze najčešće u upotrebi su: Standalone čitači Mrežni čitači Standalone čitači obično se preporučuju u prostorima u kojim sama evidencija pristupa i detaljnije informacije ne igraju veću ulogu, već je glavni cilj omogućiti pristup samo autorizovanim licima. Mrežni čitači ili kontroleri sa druge strane stvaraju kompleksniji sistem time što omogućuju povezivanje. I to, povezivanje više prostora odnosno objekat i mogućnost povezivanja putem jednog integrisanog softvera.

U saradnji sa našim timom kreiraćemo i implementirati sistem koji najviše odgovora prema Vašim željama, ciljevima i mogućnostima. Naš cilj je da Vama pružimo najpouzdaniju i najbolju moguću uslugu, zbog čega posebno vodimo računa o svakom korisniku posebno.

Naručite sa sajta

Pogledajte sve naše proizvode na sajtu. Odaberite svoj paket odmah.

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Zakažite sastanak

Zatražite sastanak sa našim menadžerima

Kontakt centar

Za korisničku podršku pozovite 066 33 00 34. Tu smo za vas 24 časa dnevno!