Sve informacije dostupne na ovoj Internet stranici isključivo su informativnog karaktera, i iste se ne smeju koristiti u komercijalne svrhe, niti za svrhe distribucije trećim licima.

 

Informacije koje privredno društvo SAS MONITORING DOO BEOGRAD objavljuje na ovoj Internet prezentaciji smatraju se tačnim i pouzdanim u vreme njihovog unošenja. Privredno društvo SAS MONITORING DOO BEOGRAD može u svakom trenutku, bez prethodne najave ažurirati postojeće ili dodati nove informacije na ovoj Internet stranici.

 

– Isključenje odgovornosti

Saglasni ste da koristite internet stranicu privrednog društva SAS MONITORING DOO BEOGRAD na sopstvenu odgovornost. Privredno društvo SAS MONITORING DOO BEOGRAD nije odgovorno za bilo kakvu štetu ili gubitak informacija koje mogu da se dogode prilikom upotrebe Internet prezentacije privrednog društva SAS MONITORING DOO BEOGRAD ili usluga, servisa i softvera koji se nalaze na ovoj Internet prezentaciji.

 

– Autorska prava

Sadržaj ove internet stranice predstavlja zakonski zaštićeno i isključivo autorsko pravo koje pripada vlasniku internet stranice, privrednom društvu SAS MONITIRING DOO BEOGRAD kome pripadaju sva autorska i druga prava intelektualne svojine u pogledu sadržaja, uređivanja, koncepcije i dizajna. Zaštitni znakovi, logo znakovi, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo je u svojini vlasnika ili u vlasništvu trećih lica. Nepoštovanje obavezujućih uslova korišćenja podleže primeni odgovarajućih zakonskih propisa.

 

Zabranjeno je neovlašćeno umnožavanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje sadržaja internet stranice  na bilo koji način.

Privredno društvo SAS MONITORING DOO BEOGRAD zadržava pravo promene ovog obaveštenja. Sve izmene će biti objavljene na internet stranici. Potrebno je da korisnici povremeno proveri eventualne izmene ovog obaveštenja kako bi bili pravovremeno informisani o njegovim promenama.

 

– Promena uslova korišćenja

 

Vlasnik internet stranice zadržava pravo da bez prethodne najave promeni Uslove korišćenja.

Svaka promena uslova korišćenja će biti objavljena blagovremeno. O važnim promenama i dopunama Uslova korišćenja korisnici će biti obaviešteni objavom na Internet stranici.

 

-Korišćenje kolačića

 

Delovi internet stranice koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu korisnika i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranici u cilju optimizacije internet stranice. Veb stranica koristi kolačiće da bi zapamtila šta je korisnik radio na njoj u određenom vremenskom periodu i koje su željene opcije.

 

Osim toga, kolačići pomažu Vlasniku internet stranice da analizira kako korisnik koristi internet stranicu i da li nailazi na prepreke tokom navigacije. Oni takođe pomažu prilagođavanju oglasa i ponuda na mreži interesima i potrebama korisnika.

Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti