Zamislite idealan tim koji se brine o Vašoj bezbednosti

Mi u SAS Monitoring-u se veoma ponosimo na naš TIM koji daje sve od sebe kako bi naši partneri bili zadovoljni.

O nama

Istorija kompanije

Zamisao da pružimo najviši i najpotpuniji stepen zaštite onoga što je Vama najdragocenije izdejstvovalo je ideju upravo o timu kakav danas imate pred sobom. Prepoznali smo činjenicu da je poverenje ključna uloga u pružanju usluga tehničkog obezbeđenja i želeli smo da stvorimo pouzdan i profesionalan tim na koji možete da se oslonite, posebno kada je reč o Vašim najmilijima. Tako se 2009. godine rađa SAS Monitoring, sa željom da zadobije Vaše poverenje i postane Vaš SASVIM SIGURAN TIM.

Pridružite se našem timu

Praćenjem potreba savremenog i dinamičnog društva 2018. godine prepoznajemo potrebnu za uvođenjem nove usluge u našu ponudu, tada na red dolazi usluga GPS Praćenja. Nova usluga sa tendencijom za brz razvitak i težnjom za širenje na tržištu. Kao i svaku novinu, i ovu, uvodimo na naš način, po principu rente. Od prvog dana do danas, usluga GPS Praćenja, funkcioniše po principu iznajmljivanja na mesečnom nivou, bez ikavih inacijalnih plaćanja.

Pridružite se našem timu

Veliki udarac na celokupno društvo i tržište odigrao se 2020. godine, usled pojave pandemije virusa SARS-CoV-2 . SARS-CoV-2 poznatiji kao Korona virus doneo je drastične promene u veoma kratkom vremenskom periodu. Shodno svim posledicama koje je prouzrokovao između ostalog i u samom načinu življenja u našoj zajednici bilo je jasno da i sam tim SAS Monitoringa mora da svoje poslovanje prilagodi novonastaloj situaciji. Period korona virusa, uprkos svim nevoljnim promena u načinu pružanja usluga, iskoristili smo i na drugi način. Kroz istraživanje i analizu, sagledali smo naše usluge iz drugog ugla i usmerili svu pažnju kako da odstranimo nedostatke koje do sada nismo primećivali i unapredimo usluge koje pružamo. Težili smo da iz takve situacije naučimo nešto novo kako bismo dodatno razvili sopstvenu ponudu.

Pridružite se našem timu

Godina 2021. je godina koja je dovela do velikih promena kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou. Naravno, sva društvena dešavanja uticala su i na naš rada. 2021. godine počinjemo sa akcentovanjem naše usluge GPS Praćenja i fokusiramo se dodatno na njen razvoj. Kroz informisanja na polju tehnologije i kroz razvoj znanja i sposobnosti naših zaposlenih u GPS sektoru imamo za cilj da Vama kao korisnicima pružimo uređaje najboljih performansi i najkvalitetniju moguću uslugu.

Pridružite se našem timu

Inovacije su ključne kada je reč o održavanju kvaliteta usluge. Znamo da ukoliko želimo da Vam pružimo najbolju moguću ponudu naše usluge se moraju konstantno razvijati i ići u korak sa novim vremenom. Savremene tehnologije su najdinamičnija oblast, kada je reč o promena, zbog toga je nezamislivo ne ispratiti trendove i uočiti najvažnije, kako bismo ih primenili i u našem poslovanju. Jedna od njih su i Cloud sistemi koji od 2023. godine postaju fokus našeg poslovanja, radi pružanja još bolje usluge.

Pridružite se našem timu

SAS Monitoring koristi svoje dugogodišnje iskustvo uz konstanto uvođenje inovacija na polju tehnologije u svoju ponudu radi pružanja potpune usluge radi Vaše bezbednosti. Naši timovi u različitim sektorima neprestano se trude da upotpune i razviju svoje znanje u oblastima za koje su nadležni kako biste Vi kao krajnji produkt dobili potpunu i sveobuhvatnu zaštitu. U SAS Monitoringu smo svesni činjenica da time što ste ukazali poverenja nama, našem timu prepuštate brigu o bezbednosti Vaše porodice ili Vašeg poslovanja i imovine. Zbog toga smatramo da je od krucijalne važnosti zajednička saradnja, Vi, kao korisnik naše usluge, nama ste veoma bitni. Pri započinjanju svake saradnje trudićemo se da kroz sve prikupljene informacije i Vaše preference stvorimo rešenje koje će Vama pružiti najpouzdaniju i najpristupačniju uslugu na polju bezbednosti shodno Vašim željama i mogućnostima. Do rešenja dolazimo zajedno, uz obostrano poverenje, jer poverenje nama je poverenje SASVIM SIGURNOM timu, SAS TIMU.

Pridružite se našem timu
SASvim siguran tim

Zašto baš SAS Monitoring?

Bezbednost

Prava rešenja za pitanje bezbednosti Vašeg doma ili Vašeg poslovnog prostora i imovine u celini.

Stručnost

Najbolje rešenje u okviru svake usluge koji će izraditi naš stručni tim na osnovu Vaših potreba i želja.

Profesionalan tim

Informisanost i iskustvo, uz konstantnu edukaciju naših zaposlenih radi razvoja kvaliteta usluga koje pružamo.

Tehnologija

U okviru svake usluge težimo ka korišćenju tehnologija poslednje generacije radi ostvarenja najboljih performansi.

Kvalitet

Kombinacijom novih tehnologija uz stručan tim i stalnu težnju ka razvoju pružamo najkvalitetniju uslugu.

Inovacija

Neprestanom implementacijom novina u tehnologiji držimo korak sa potrebama modernog društva.

Pitanja

Imate pitanje za nas?

Glavnu delatnost SAS Monitoringa predstavljaju sistemi tehničke zaštite, pružamo usluge: video nadzora, GPS praćenja, alarmnih sistema, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, video interfona kao i barijera.
Usluge SAS Monitoringa se isključivo iznajmljuju na mesečnom nivou. Velika prednost je što nema nikakvih inicijalnih plaćanja, a u cenu mesečnog paušala je uključena montaža , servis i održavanje, tehnička podrška, obuka o korišćenju sistema, 24h Monitoring centar, kao i izlazak patrole fizičkog obezbeđenja po potrebi.
Naš Monitoring centar Vam je na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini. Profesionalni operateri su tu da isprate svaku situaciju i blagovremeno reaguju.
U SAS Monitoringu svesni smo koliko Vam je važno da Vaša porodica, dom, imovina u opšte i sam posao budu sigurni. Iz tog razloga se neprestano trudimo da pružimo sveobuhvatnu i najbolju moguću uslugu kroz uvođenje novih tehnologija, edukaciju i informisanje zaposlenih kao i korišćenje dugogodišnjeg iskustva, sve u službi Vaše bezbednosti i bezbednosti Vaše porodice.
SAS TIM

Naš tim

U SAS Monitoringu posebno smo ponosni na naš tim. Stalna edukacija u saradnji sa dugogodišnjim iskustvom naših zaposlenih uz timski duh garantuje Vam profesionalnost i kvalitet u pružanju usluge.

Usluge

Naša statistika

GPS Praćenje
90%
Alarmni sistemi
95%
Evidencija radnog vremena
65%
Video nadzor
85%
Kontrola pristupa
70%
Ostale usluge
60%
Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti