Praćenje (GPS)

Efikasno upravljajte voznim parkom

Lako kontrolišite vaš vozni park, u svakom trenutku, koristeći naprednu platformu sa GPS sistemom za praćenje vozila. Budite informisani u realnom vremenu o rutama kretanja, potrošnji goriva, zaposlenima, kao i o eventualnim opasnostima putem odgovarajućih upozorenja.

Napredna rešenja za uspešnu funkcionalnost Vašeg voznog parka

GPS lociranje

Praćenje vozila u realnom vremenu, izveštaji sa prikazima statusa na karti, simulacijom kretanja, pređenim kilometrima i potrošenom gorivu.

Praćenje nivoa goriva

Praćenje nivoa goriva u rezervoaru je ključni parametar za ekonomičnost, bilo da je u pitanju bezbedna vožnja ili sprečavanje krađe goriva.

Eko kontrola

Upravljanje voznim parkom doprinosi poštovanju zakona, sistem je veoma koristan i za kontrolu načina vožnje i sigurnost samog vozila.

Zadaci

Organizacija poslovnih jedinica prema korisničkim geozonama omogućava brz i lak pregled posećenosti prodajnih objekata, dolazaka i odlazaka iz firme.

Uz SAS GPS postajete profesionalac u praćenju

Naš sistem prati nivo goriva u rezervoaru, optimizuje troškove voznog parka i analizira stil vožnje vaših vozača. Sve navedene funkcije našeg sistema povećavaju produktivnost i stabilizuju profit. SAS Monitoring GPS softver za praćenje je namenjen za efikasno i lako upravljanje voznim parkom. Ovaj sistem vam omogućava detaljan uvid u sve važne informacije koje su vam potrebne za kontrolisanje voznog parka. Dodatni moduli su tako dizajnirani da poboljšaju produktivnost sistema i šire dijapazon mogućnosti koje su vam na raspolaganju sa SAS Monitoring GPS softverom za praćenje.
Praćenje nivoa goriva u rezervoaru je ključni parametar za ekonomičnost, bilo da je u pitanju bezbedna vožnja ili sprečavanje krađe goriva. Sistem je napravljen tako da efikasno meri i kontroliše potrošnju goriva u vozilima. Precizno merenje goriva je pomoglo mnogim našim partnerima da unaprede svoj biznis. Troškovi automatski postaju manji, što dovodi do uštede ne samo goriva, već i vremena. Na osnovu informacija koje se prikupljaju senzorima za detekciju goriva putem povezivanja GPS uređaja na putni računar i ostalim telemetrijskim uređajima, koji prenose željene parametre u realnom vremenu, prave se sveobuhvatni i lako razumljivi izveštaji. Raznovrsnost ovih izveštaja može da zadovolji svaku potrebu za praćenjem nivoa goriva, kako bi se potrošnja stavila pod kontrolu, što znatno smanjuje troškove i sprečava krađu goriva.
Dobra organizacija nepokretne imovine uvek predstavlja izazov za kompaniju, najviše zbog logističkih i sigurnosnih problema. Ako našem GPS rešenju poverite prikupljanje i obradu podataka, kao i izveštavanje o nezgodama, dobićete više vremena za ostale poslovne aktivnosti. Organizacijom informacija prikupljenih našim uređajima i prikazivanjem istih u jednostavnom i lako razumljivom interfejsu, imaćete uvid u sve podatke – datum, vreme i lokacija. Naš sistem za nadzor imovine napravljen je od velikog broja dodatnih senzora i telemetrijske opreme. Zato vam on omogućava daljinsku dijagnostiku građevinske opreme, rashladnih komora, dizel agregata, kontejnera i druge pokretne mašinerije. Naravno, opet na vrlo razumljiv I jednostavan način.
SAS Monitoring GPS Tracking doprinosi poštovanju zakona, fleet manadžment sistem je veoma koristan i za kontrolu načina vožnje i sigurnost samog vozila. Troškovi osnivanja i održavanja preduzeća su prilično visoki, tako da je prirodno da se strogo prati način vožnje transpornih vozila, nadzorom koji obezbeđuje sigurnost porudžbina. Napravili smo sistem koji omogućava nadograđivanje, kako bi se obezbedila adekvatna analiza svakog vozača posebno, što omogućava da najpažljiviji vozači budu nagrađeni. Nadgledajte rezultate stila vožnje vozača Ocena ponašanja vozača pomaže vam da ustanovite gde se vaši vozači mogu poboljšati. Možete videti vozače rangirane ocenama od najviše do najniže, bilo prema ukupnom rezultatu ili kategoriji kao što su nagla usporenja, EKO brzina i druge.
Kada fleet menadžment postane alatka sa kojom pospešujete učinak svojih radnika, shvatićete da sa našim rešenjem, ne samo da imate uvid u celokupan vozni park, već možete biti uvereni da su vaši resursi optimalno utrošeni. Shodno tome, praćenje radnika koji rade na terenu je veoma važno ne samo zbog sigurnosnih, već i zbog kontrolnih mera.
Mobilna aplikacija drži vašu flotu uz vas u svakom trenutku

Daljinsko upravljanje voznim parkom

Instalacija opreme na vašoj lokaciji
Održavanje opreme, servis i zamena
Podrška našeg stručnog tima 24/7
Detaljno uputstvo za korišćenje platforme

Treba vam pomoć?

Imate pitanje ili vam treba pomoć oko servisa Praćenje vozila? moj SAS je tu da Vam pruži savet ili pomogne…

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Pozovite 066 33 00 34 za dalje instrukcije

Zakažite sastanak

Zatražite sastanak sa našim menadžerima