Potpuna kontrola Vašeg sistema

Namena alarmnog sistema je pre svega zaštita od nasilnog  upada u štićeni prostor, odvraćanje i otkrivanje provale, detekcija  požara i curenje gasa, kao i detekcija poplave.

Sigurno parking mesto

Užurbani i dinamični stil života sa sobom je povukao i povećanu upotrebu automobila. Danas se sve više čine da je problem parkinga postao deo svakodnevice koji se podrazumeva. Glavno pitanje gde parkirati, postaje sve veće opterećenje i ometa u vršenju redovnih obaveza upavo jer crpi previše vremena. Svesni smo činjenice da je vreme veoma važan i bespovratan resurs, tako da je njegovo trošenje na traženje parkinga popriličan gubitak u Vašem danu.
Zbog toga u okviru naše ponude možete pronaći i parking barijere kao i parking rampe, usluga uz koju će Vaše parking mesto uvek čekati na Vas, a izbeći ćete bespotreban gubitak u traženju samog parking mesta.

Parking barijera

Parking barijere su idealno rešenje ukolilo je reč o pojedinačnom parking mestu odnosno više pojedinačnih parking mesta u Vašem vlasništvu ili korišćenju. Ukoliko Vam je potrebno da u okolini Vaše zgrade ili drugog objekta osigurate Vaše mesto za parking onda su ove barijere pravi izbor.

U pitanju  su manje prepreke sa elektronskim podizačima kojima možete upravljati veoma lako daljinskim putem.
Uz samo klik na mini daljinskom kontroloru zabranite pristup Vašem mestu drugim licima i isto tako oslobodite mesto za svoje vozilo.Veoma se lako postavljaju, a još lakše koriste. Takođe, ne zauzimaju puno mesta, ali to ne utiče na njihovu funkcionalost.

Rampe

Privatni parkinzi nailaze na slične probleme kao i pojedinačna parking mesta. Međutim, za razliku od pojedinačnih mesta, parkinzi predstavljaju celinu, koja zahteva postavljanje prepreka pri ulasku u njih, radi obezbeđivanja njihovog normalnog funkcionisanja. Kako je reč o izdvojenom prostoru, čiji su glavni ciljevi sigurnost samih vozila koja se na njemu nalaze i sprečavanje neovlašćenje upotrebe, postavljanje rampe je idealno rešenje.
Rampa kontroliše ulazak i izlazak vozila, a njome upravljati lako, daljinskim putem.
Sama rampa značiti i dodatni nivo bezbednosti, u pogledu ko ima pristup Vašoj stambenoj i poslovnoj zgradi ili nekom drugom objektu, tako da zasigurno parking mesto nije jedini benefit koji dobijate ovom uslugom, već i kontrola pristupa na posredan način.

Naručite sa sajta

Pogledajte sve naše proizvode na sajtu. Odaberite svoj paket odmah.

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Zakažite sastanak

Zatražite sastanak sa našim menadžerima

Kontakt centar

Za korisničku podršku pozovite 066 33 00 34. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti