Akcija!

Original price was: €185.00.Current price is: €180.00.

Technoton analogna sonda za merenje nivoa goriva

Senzor nivoa goriva se koristi za precizno merenje nivoa i zapremine goriva u rezervoarima vozila i stacionarnih jedinica. Sonda omogućava određivanje trenutne zapremine goriva i promene zapremine (dopunjavanje ili pražnjenje) goriva u rezervoaru.

Sonda se koristi u GPS praćenju i telematskim sistemima vozila kao dodatni senzor goriva ili kao zamena standardno ugrađenog (fabričkog) senzora nivoa goriva. Kada se koristi kao deo telematičkog sistema, sonda omogućava dobijanje pouzdanih i tačnih informacija o trenutnoj količini goriva u rezervoaru i otkrivanje zloupotrebe i krađe goriva iz rezervoara. Sonda takođe daje opšti pregled potrošnje goriva od strane vozila ili stacionarne jedinice.

https://sasmonitoring.rs/proizvod/analogna-sonda-za-merenje-nivoa-goriva-alkose0002-alkose0003/
Šifra proizvoda: ALKOSE0002, ALKOSE0003 Kategorije: ,

Izgrađen na novoj tehnologiji – IoT Burger
DUT-E senzori nivoa goriva su izgrađeni na IoT Burger tehnologiji i podržavaju S6 tehnologiju. IoT Burger tehnologija omogućava maksimalnu obradu podataka „na brodu“. Neobrađene podatke o nivou goriva prerađuje senzor i samo korisne informacije se šalju telematičkoj jedinici. Ovo omogućava da se izbegnu slepe tačke izazvane intervalom prenosa podataka i dobiju tačnije i stabilnije informacije u telematičkom softveru.

Merenje u više rezervoara sa S6 tehnologijom
S6 tehnologija se koristi za kreiranje mreže IoT uređaja unutar objekta. DUT-E su kompatibilni sa S6 tehnologijom i to omogućava kreiranje mreže senzora na jednom vozilu/stacionarnoj jedinici. Ova funkcija omogućava praćenje količine goriva u nekoliko rezervoara istovremeno, a takođe daje mogućnost povezivanja druge telematičke opreme na brodu. Glavna prednost je što su svi senzori konfigurisani i svi podaci se šalju preko jednog kabla, spojenog na CAN-port telematskog uređaja.

Dužina sečenja za 90%, produžite do 6000 mm
Merna sonda DUT-E se može iseći za 90% svoje početne dužine ili/i produžiti do 6000 mm. Sečenje po dužini/produžavanje se može uraditi na mestu ugradnje, neposredno pre montaže na rezervoar za gorivo. To povećava brzinu instalacije, vreme ugradnje, smanjuje troškove isporuke senzora do mesta ugradnje, što je posebno važno za projekte gde su rezervoari za gorivo veći od 1000 mm.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Analogna sonda za merenje nivoa goriva“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti