190.00

HibridPro-4G PCB alarmna centrala za žično i bežično povezivanje sistema iz “Hx serije” i “Hn serije”

“HibridPro-4G” je inteligentni alarmni sistem za sprečavanje krađe, detektovanje rane dojave požara, kompatibilan je sa žičnim i bežičnim sistemima. Daljinski rad preko Interneta, aplikacije za mobilni telefon olakšava upotrebu ovog sistema.

https://sasmonitoring.rs/proizvod/hibridpro-4g-pcb-alarmna-centrala-hx-n-serija/

Ova alarmna ploča odnosno centrala takođe koristi najnaprednije međunarodno kodiranje BUS zona i tehnologije bezbednosti i pouzdanosti, koje efikasno izbegavaju smetnje i lažne alarme koje drugi sistemi teško filtriraju. „HibridPro-4G“ podržava međunarodne SIA- 2013 mrežu GPRS u režimu prenosa alarmnog signala, a takođe usvaja i veliku brzinu formata CONTACT ID-a koji se uobičajeno koristi u svetu, što čini sistem sve više korišćenim i kompatibilnijim. Ovaj sistem se može široko koristiti u porodičnim naseljima, vilama, prodavnicama, preduzećima, ustanovama i tako dalje.

Karakteristike

  • Može se podeliti na 4 nezavisne oblasti, sa 32 bežične zone, 8 žičnih zona, 56 zona proširenja može se proširiti dodatnim modulom (uključujući 24 zone proširenja tastature i 32 magistralne zone), 32 zone sa jednim modulom, ukupno podržava 128 zona.
  • Uređaj ima 1 nalog veb administratora, 1 sistem lozinku za administratora, 1 glavni korisnik i 32 obična korisnika. Pored sistema administratora, drugi nalozi se mogu prijaviti na veb stranicu da bi pristupili centrali.
  • Alarmni sistem podržava 8 daljinskih upravljača, 4 dvosmerne bežične sirene, 8 tastatura, 32 dodatna uređaja.
  • Alarmni sistem podržava 2 platforme za prijem mrežnih alarma i 2 telefonska alarma prijemne platforme, koje se mogu podesiti na rezervni režim i režim dvostrukog alarma
  • Podržava 4 govorna telefona za slanje glasovnih i tekstualnih poruka
  • Podrška za daljinsko upravljanje za mobilne APP i informacije o alarmu
  • Vremensko aktiviranje i deaktiviranje: 4 grupe vremenskog aktiviranja i deaktiviranja, možete dodeliti jednu ili više particija da budu efektivne.
  • Komunikacija preko SIM kartice

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HibridPro-4G PCB alarmna centrala (Hx/n serija)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti