Zaštita Vašeg doma

Vaš dom, naša sigurnost

Dom, mesto u kome treba da se osećate najsigurnije! SAS Monitoring tim je tu da se postara da tako i bude.

Mi u SAS Monitoringu smo svesni činjenice da je dom najvažnije mesto u Vašem životu, mesto okupljanja porodice i mesto Vašeg mira. Zbog toga nam je izuzetno važno da Vam pružimo proverenu i potpunu uslugu koja će obezbediti Vašu sigurnost.

Šta je to naš predlog?

Kombinacija usluga kojom pokrivate sve moguće rizike koje mogu dovesti do uzurpacije Vašeg doma.
Naš predlog na prvom mestu je alarmni sistem kao prvi obruč zaštite.  Naš alarmni sistemi može obuhvatati: detekciju pokreta, detekciju loma stakla, detekciju otvaranja prozora i vrata, detekciju požara i curenje gasa, detekciju poplave kao i panik taster, uz lako rukovanje gde god da ste putem mobilne aplikacije, budite sigurni da će Vaš dom biti bezbedan i kada niste u njemu.
Kao dopuna našem alarmnom sistemu, naravno ide video nadzor.  Video nadzor Vam pruža praćenje u realnom vremenu kao i vraćanje snimaka, tako da možete videti šta se dešava i kada niste tu u tom trenutku, ali i pogledati ponovo ukoliko ste nešto propustili. Uz redovno održavanje, produženu garanciju, čuvanje snimaka, pakete od 2 do 8 kamera i IP moderan sistem, dobijate sve benefite savremenog video nadzora na jednom mestu. Uz to, naravno, možemo dodati i video interfon  koji danas postaje neizostavni činilac modernog doma. Poslednji, ali najvažniji nivo zaštite pruža upravo usluga  Monitoring 24/7, tako da su sve usluge objedinjenje u jednom centralnom nadzoru. Mi brinemo o Vašoj bezbednosti, da Vi ne biste morali. U našem Monitoring centru tim licenciranih i iskusnih operatera spreman je za reagovanje ukoliko u bilo kom trenutku dođe do aktivacije alarma. Tim stoji na raspolaganju 24 dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana u godinu, tako da ste uvek sigurni.

Koje su to usluge?

Usluge koje bismo preporučili su u pravo: alarmni sistem, video nadzor, video interfon i Monitoring centar 24/7.

Dopada Vam se naše rešenje?

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete sastanak, jednostavno nam pošaljite upit sa naše Kontakt strane ili nas pozovite na date brojeve telefona.

Kontaktirajte nas