Uz pravi tim

Srž svakog poslovanje jeste tim. Zaposleni su dinamičan deo posla, deo koji ga oživljava i pokreće. Zato je pravi izbor ljudi i njihovo usmeravanje u radu ključ za uspeh.

Odabir pravog tima u poslovanju jedan je od ključa uspeha. Zbog toga se mi u SAS Monitoringu trudimo da kroz svaku saradnju stvorimo osećaj timsko duha i zajedničkog rada kroz poverenje i uspostavljanje dobrih međusobnih odnosa. Vi postajete deo našeg tima, a mi deo Vašeg. Upravo je to razlog što možete da se oslonite na nas kada je reč o unapređenju učinka svojih zaposlenih.

Šta je to naš predlog?
Kada se kaže učinak zaposlenih prvo što svima pada na um jeste radno vreme. Što donekle i jeste osnovni faktor, složićemo se. Radno vreme predstavlja aktivne i obavezne radne sate Vaših zaposlenih, a vođenje evidencije o istim je veoma važno iz različitih razloga. Sami podaci Vam pre svega omogućavaju da kroz individualne informacije o svakom zaposlenom pratite njegov rad, a samim tim i stvorite opšti sistem napredovanja odnosno sistem nagrade. Međutim, sama evidencija Vam može i ukazati na to da su potrebne određene promene u pogledu propisanog radnog vreme, u vidu skraćenja ili kliznog radnog vremena, kako bi se uvećala produktivnost članova tima. Sve te podatke upravo, na jednom mestu pruža Vam naša usluga evidencija radnog vremena.
Šta je to što pored radnog vremena utiče? Jedna od stavki jeste korišćenje voznog parka. Ukoliko su Vašim zaposlenima poverena službena vozila najbolji pregled u korišćenju istih dobićete putem našeg GPS praćenja.  U okviru usluge imate pristup ne samo potrošnji goriva Vaših službenih vozila i njihovoj lokaciji, nego i stilu vožnje. Način vožnje kao i poštovanje zakonskih pravila posebno u pogledu brzine imaćete na svom telefonu u okviru mobilne aplikacije kojoj uvek možete pristupiti.
Međutim, moramo naglasiti da učinak zaposlenih ne zavisi samo od rezultata koje dobijate kroz pregled njihovih evidencija već i od njihovog osećaja sigurnosti koji oni imaju u okviru svog radnog mesta. Iz tog razloga, SAS Monitoring Vam pruža i uslugu Panik tastera u okviru svojih alarmnih sistema. Instalacijom panik tastera Vaš tim će se uvek osećati sigurno, jer je u pravo tim SAS Monitoringa tu 24 sata za njih. Aktivacijom panik tastera operateri monitoring centra hitno će reagovati po utvrđenoj proceduri i postarati se da Vaši zaposleni budu bezbedni. Sigurnost Vašeg tima uvek mora biti na prvom mestu.

Koje su to usluge?
Usluge koje bismo preporučili su u pravo: evidencija radnog vremena, praćenje (GPS), alarmni sistemi (panik taster) i Monitoring 24/7.

Dopada Vam se naše rešenje?

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete sastanak, jednostavno nam pošaljite upit sa naše Kontakt strane ili nas pozovite na date brojeve telefona.

Kontaktirajte nas
Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti