Sigurnost stambenih zajednica

Sigurnost zajednice

Vaša stambena zajednica je Vaš dom u širem smislu! Zbog toga je njena sigurnost ujedno sigurnost Vašeg doma.

Život u stambenoj zajednici donosi velike izazove posebno po pitanju ostvarenja bezbednosti. Razlog tome je upravo što je reč o zajednici. Svako od pojedinih članova ima svoje potrebe i želje, kao i stavove po pitanju sigurnosti, zbog toga mi nastojimo da dođemo do rešenja kojim će svaki pojedinac kao i celokupna zajednica biti zadovoljni.

Šta  je to naš predlog? 

Stambene zajednice su u stvari zajednica domova, a dom bi trebalo da bude najsigurnije mesto u Vašem životu. Naš predlog kako da obezbedite Vaš dom možete već pročitati ovde. U ovom delu govorićemo o našem idejnom rešenju za stambenu zajednicu u opšte, predloženu kroz izazove kroz koje ona prolazi.
Pre svega, glavni i osnovni rizik koji srećemo jeste pristup stambenom objektu. Ko sve ima pristup Vašem objektu imaće posredno i pristup Vašem domu. Zbog toga je veoma važno kontrolisati ko sve može ući u zgradu. Zato je na prvom mestu naš predlog usluga kontrola pristupa. Uz kontrolu pristupa, koju ostvarujete bilo RFID karticom ili unosom šifre, isključujete ulazak neovlašćenih osoba i povećavate sigurnost i sopstvenog doma. Uz kontrolu pristupa, video interfon je sledeći korak, pomoću njega ostvarujete audio i video identifikaciju (ne)željenog posetioca.  Naravno,  video nadzor same zgrade podići će bezbednost  na najviši nivo. Sve ovo je veoma važno, jer je stambena zajednica takođe Vaš dom, ali u širem smislu.  Ono što bismo dodali kao uslugu jesu i rampe odnosno barijere. Kako biste rešili i problem parkiranja i samog pristupa zgradi, što je u današnje vreme postao veliko pitanje, posebno u većim gradovima. Naše rampe su idealno rešenje, na taj način ćete takođe ograničiti pristup neovlašćenim vozilima, a sebi obezbediti sigurno mesto za parkiranje.

Koje su to usluge?
Usluge koje bismo preporučili su u pravo: kontrola pristupa, video interfon, video nadzor, barijere.

Dopada Vam se naše rešenje?

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete sastanak, jednostavno nam pošaljite upit sa naše Kontakt strane ili nas pozovite na date brojeve telefona.

Kontaktirajte nas