Sigurni i kada je daleko

Daljina ne predstavlja nikakvu prepreku, bilo da je reč o vikendici ili o imanju, Vaše imovina će uvek biti u sigurnim rukama i na klik do Vas.

Kada je reč o zaštiti imovine, prva asocijacija jeste upravo dom. Međutim, svesni smo činjenice da dom, nije jedina nepokretnost koju želite da zaštitite. Često, baš imovina koja se nalazi daleko od Vas predstavlja Vašu najveću brigu. Razlog tome je fizička nedostupnost. U svakom trenutku ne možete kontrolisati šta se odvija u prostoru koji je daleko od Vas, ali koji Vam znači. Tu stupa na scenu naš tim, Vaša imovina biće u sigurnim rukama i na samo klik od Vas, uz naša rešenja.

Šta je to naš predlog?

Vikendice ili imanja su nepokretnosti koje u glavnom povremeno koristite. Bilo da je reč o Vašem prostoru za odmor, hobi ili uzgajanje neke vrste voća ili povrća, jedna od njihovih zajedničkih osobina jeste ta što se ne koriste svakodnevno i Vi niste konstantno prisutni na njima. U pravo zbog te fizičke odsutnosti i manje frekventnosti posete, te nepokretnosti se lako mogu naći na meti različitih napada od strane trećih lica, što Vama može prouzrokovati veliku štetu. Bilo da je reč o krađama ili uništenju imovine, cilj je isti da se spreči napad ili zaustavi dok nije otišao predaleko. Naši dektori loma stakla, detektori otvaranje vrata i prozora kao i detektori pokreta u okviru naših alarmnih sistema neophodni su nivo zaštite. Pri aktivaciji bilo kog provalnog alarma, naši operati Monitoring centa koji su aktivni 24h dnevno, postupiće po protokolu i ukoliko ima potrebe za tim poslati patrolu fizičkog obezbeđenja na hitnu intervenciju ili kontaktirati MUP.  Uz alarmni sistem i Monitoring uslugu, radi većeg stepana zaštite neophodan je i video nadzor. Sama mogućnost video prikaza trenutnog stanja u realnom vremenu pokazaće da li postoji razlog za brigu ili ne. Takođe, uz naš video nadzor pored odlične pokrivenosti kamera koje će Vam pružiti uživo video Vašeg imanja u bilo kom trenuutku, postoji mogućnost i vraćanja video snimaka tako da Vam je svaki momenat uvek dostupan. Uz video nadzor i alarmne sisteme, nećete imati osećaj da su Vam vikendica ili imanje daleko, uvek će biti dostupni i to na Vašem telefonu.
Drugi razlog, zbog koga su posebno alarmni sistemi veoma važni jesu štetni događaji koji ne moraju zavisiti od namere čoveka. Do bilo kakve štete može doći i usled poplava, požara, curenja plina čije razmere mogu biti veće i od razbojništva ili uništenja imovine. Da do toga ne bi došlo naši alarmni sistemi mogu obuhvatati i detektore požara i curenja gasa kao i detektore poplave. Naravno, glavnu ulogu takođe igra naš uvek dostupan tim Monitoring centra, koji će istog trenutka po primljenom signalu preduzeti hitne i potrebne mere.
Kako biste bili sigurni da je Vaša imovina bezbedna u potpunosti tu su naše usluge kontrola pristupa uz postavljanje barijera. Na taj način bićete zaštićeni i od neželjenih poseta na Vašem imanju i ograničićete pristup nepoželjnim posetiocima.

Koje su to usluge?

Usluge koje bismo preporučili su u pravo: alarmni sistem, video nadzor, Monitoring centar 24/7, kontrola pristupa i barijere.

Dopada Vam se naše rešenje?

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete sastanak, jednostavno nam pošaljite upit sa naše Kontakt strane ili nas pozovite na date brojeve telefona.

Kontaktirajte nas
Moja korpa0
Nema proizvoda u Vašoj korpi...
Nastaviti