Nadzor i upravljanje Vašim voznim parkom

Vaša vozila u sigurnim rukama

Za efikasno upravljanje voznim parkom neophodan je i dobar nadzor vozila. SAS Monitoring je tu kako biste u svakom trenutku znali gde se Vaše vozilo nalazi, ali i da je Vaše vozilo sigurno dok je "kod svoje kuće".

Vozni park ili pojedinačno vozilo, znamo da je nadzor i nad jednim i nad drugim podjednako važan. Vozila su postala neizostavna i pružaju ogromne prednosti, ali budimo iskreni predstavljaju i veliki teret. Posebno ako govorimo o upravljanju voznim parkom, u danima kakvi su danas užurbani, dinamični i uvek za koji sat naizgled kraći nadzor i upravljanje postaju sve teži. Zbog toga Vam mi nudimo rešenje, koje obuhvata i probleme Vašeg vozila kada je “van svoje kuće” i kada je napokon “kod svoje kuće”.

Šta je to naš predlog?

Da biste uspešno upravljali svojim voznim parkom pre svega je potrebno da na jednom mestu imate apsolutno sve potrebne informacije, a uz to da budete sigurni da je Vaše vozilo bezbedno i kada je van upotrebe.

Zbog toga počinjemo sa problemom vozila koje je “van svoje kuće”. “Van svoje kuće” jeste u stvari vozilo u upotrebi i tu stupa na scenu naša usluga praćenja (GPS)  Naš GPS sistem praćenja omogućiće Vam da uvek i u svakom trenutku pristupite lokacije Vašeg vozila i da ga pratite u realnom vremenu. U okviru nje možete videti izveštaje sa prikazima statusa na karti, simulaciju kretanja kao i pređene kilometre. Tako da se Vaše vozilo uvek nalazi praktično na klik do Vas. Međutim, lokacija vozila nije jedino što igra ulogu pri upravljanju voznim parkom tu su i potrošnja goriva i stil voznje, kao dva dodatna faktora koja Vam pružaju neophodne informacije radi razvoja performansi Vašeg voznog parka. Tek kada imate sve potrebne podatke možete doneti pravu odluku, a kod nas su svi podaci jednostavno i pregledno na jednom mestu.
Sada možemo preći na drugi problem, kada je vozilo “kod svoje kući”. Kada Vaša vozila napokon parkirate i završe svoj radni dan, otvara se pitanje sigurnosti. Nama je veoma važno da i tada budete bez brige i da bezbednost Vaših vozila prepustite nama. Zato je jedan od naših predloga kontrola pristupa uz postavljanje barijera, kako biste stvorili kontrolisano i sigurno mesto Vašeg voznog parka. Ukoliko uz to dodate i video nadzor  koji Vam pruža da imate dostupan video zapis u realnom vremenu kao i mogućnost vraćanja snimka, uvek ćete imati uvid u to šta se dešava i šta se dešavalo sa Vašim vozilima. Pokrivanjem svih rizika ostvaruje se i najbolja moguća zaštita.

Koje su to usluge?
Usluge koje bismo preporučili su u pravo: praćenje (GPS), kontrola pristupa, barijere i video nadzor.

Dopada Vam se naše rešenje?

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete sastanak, jednostavno nam pošaljite upit sa naše Kontakt strane ili nas pozovite na date brojeve telefona.

Kontaktirajte nas