Kompanija Sas Monitoring doo, članica Macchina Security doo uvrstila je u svoju ponudu pakete sigurnosnih sistema po neverovatno niskim cenama.

Ljudi se sve manje osećaju bezbedno zbog povećanja stope kriminala, krađa, vandalizma, terorizma I mnogih drugih neplaniranih događaja.

Obzirom da svake godine raste potreba za bezbednosnim sistemima, uveliko u svetu korisnici ne kupuju alarmne I sisteme video nadzora, već ih rentiraju. Nudimo Vam upravo opciju rentiranja sistema sa kompletnom podrškom.

Usluga iznajmljivanja sistema pruža velike povoljnosti gde je pored same opreme obuhvaćeno mesečno odražavanje sistema , 24h monitoring željenog objekta u našem monitoring centru, patrola fizičkog obezbeđenja, produzena garancija 36 meseci, upravljanje putem aplikacije, kao i praćenje rada sistema pri čemu je korisnik siguran u ispravnost opreme I status alarmnih stanja.

ŠTA RADITE KADA VAM JE LOPOV U KUĆI?

U slučaju incidentne situacije, ne morate sami da se suočavate sa opasnošću , već na teren izlazi profesionalna ekipa fizičkog obezbeđenja. Oni su odgovorni za Vašu I bezbednost Vaše imovine.

Konačno u Srbiji takve pakete je uvela najveća kompanija Macchina Security doo, koja na našem tržištu posluje preko 20godina, a sa svojom poslovnom jedinicom SAS MONITORING, koja Vam nudi veliki spektar proizvoda I usluga:

ALARMNI SISTEMI po promotivnim cenama za samo 19,99eur mesečno.

Bezični alarmni sistem podrazumeva kompletnu opremu sa centralnom jedinicom, šifratorom, akumulatorom, trafoom, 1 senzorom pokreta, 1 magnetom za vrata, unutrašnjom sirenom I ugradnjom, sa opcijom paljenja I gašenja preko mobilnih telefona.

SISTEMI VIDEO NADZORA sa kompletnim snimanjem ili kod korisnika ili u našem centru putem Cloud-a od samo 24,99eur mesečno.

Sistemi sadrže kamere visoke full HD rezolucije , broj kamera je neograničen, paketi su prilagođeni privatnim I pravnim licima, u skladu sa Vašim potrebama. Takođe I ono najvažnje, omogućeno je praćenje kamera putem mobilnih telefona sa svih krajeva sveta.

Iznajmite SISTEM KONTROLE PRISTUPA I evidencije radnog vremena, gde se kompletna kontrola I analiza obavalja u našem centru, Vaše je samo da provučete karticu, a centar Vam šalje izveštaje na mesečnom nivou.

Ugovorna obaveza rentiranja sistema je 36 meseci.

Količine u promotivnim paketima su ograničene, akcija traje dok traju zalihe.

Prudružite se velikom broju zadovoljnih klijenata i uverite se u kvalitet naših usluga.

Posetite naš sajt www.sasmonitoring.rs ili nas kontaktirajte putem telefona

na brojeve +381 66 33 00 34

Ljubazno osoblje će Vas dočekati u našem show room-u na adresi Vladimira Popovića 6/6/a606, gde se možete u potpunosti informisati o sistemima I pogledati opremu .