Aplikaciju je potrebno skinuti sa prodavnice aplikacije vašeg uređaja i instalirati je (DMSS).Nakon uspešne instalacije potrebno je pokrenuti aplikaciju i kliknuti na ikonicu u gornjem desnom uglu (slika 1).

Otvara se sledeći prikaz (slika 2) I potrebno je kliknuti na SN/SCAN, otvara se prozor u kom možete skenirati QR kod sa snimača ili pritisnuti Manually Enter SN gde ćete sami uneti serijski broj uređaja (slika 3). U sledećem prozoru nakon unosa ili skeniranja koda ukoliko je potrebno unesite I sigurnosni kod, ukoliko ga nemate preskočite ovo polje I idite na Next (slika 4).

Potrebno je odabrati tip uređaja (slika 5) uglavnom je NVR ili DVR/XVR. U sledećem prikazu Device Name je proizvoljan unos, username I password su Vam dodeljeni (slika 6) nakon toga saveUkoliko Vam se pokaže korak sa dugmetom Completed dobro ste odradili korake (slika7). Pritiskom na dugme aplikacija Vas direktno vodi na prikaz kamera.

Na početnoj strani aplikacije imate opciju LIVE gde ulazite u prikaz kamera uživo. Takođe na početnoj strani možete videti I opciju PlayBack koja služi za vraćanje snimka unazad (slika1). Klikom na PLAYBACK otvara Vam se novi prikaz , u gornjem desnom uglu klikom na ikonicu otvoriće Vam se lista snimača I kamera, odabirom kamere kliknete na Start Playback (slika3). Ispod prozora gde se pojavljuje slika kamere možete odabrati I datum kao I vreme.

null
Usluge Video nadzora
Informišite se o uslugama video nadzora
Saznajte više