Da biste pristupili svom nalogu za kontrolu alarmnog sistema  potrebno je da na svom pametnom telefonu instalirate aplikaciju SmartSecurity. Nakon uspešne instalacije potrebno je da instaliranu aplikaciju otvorite.

Prilikom otvaranja aplikacije prvi put tražiće Vam dozvole, dozvolite i nastavite dalje. Nakon toga pojaviće se forma za prijavljivanje na Vaš nalog. Ukoliko ste opremu iznajmili od SAS Monitoring-a svoje podatke za logovanje ćete dobiti od svog menadžera prodaje.

Ukoliko ste uneli ispravne podatke aplikacija će Vas pustiti da se prijavite na Vaš nalog. Ukoliko Vam ponovo traži dodatne dozvole samo ih potvrdite. Na ekranu će Vam se prikazati da dodate novi uređaj, ali na ovom koraku samo idite na Jump over opciju u gornjem desnom uglu.Nakon uspešnog prijavljivanja pojaviće se početna stranica, ukoliko sistem iznajmljujete potrebno je da odete na opciju Share , ukoliko ste opremu kupili Vaš sistem će se odmah pojaviti na početnoj sranici.


 

Pritiskom na sistem koji Vam se pojavio ulazite u njegovo kontrolisanje. Odabirom određene particije (ukoliko ih imate više) možete da naoružate ili razoružate alarm, odnosno da ga aktivirate ili deaktivirate.

Ukoliko želite da pogledate istoriju alarma ili da pogledate ko je kada aktivirao ili deaktivirao alarm potrebno je da kliknete na ikonicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu , zatim na View log pa Alarm log za istoriju alarma za taj sistem ili CTRL log za pregled aktivacije i deaktivacije alarma ili drugih aktuatora.

Ukoliko želite da pogledate status periferija kliknite na More u donjem desnom uglu a zatim na Control peripheral, u tom delu možete videti particije ukoliko ih imate više kao i status periferija koji su dodeljeni.

null
Usluge Alarmnog sistema
Informišite se o uslugama alarmnog sistema
Saznajte više